За Energy radio

Нашето радио постои од 2018 година и емитува програма исклучиво преку интернет. Емитуваме ретро музика како светски така и домашни ретро хитови. Нашата цел е да понудиме квалитетна музика која ќе ве задржи на нашите бранови 24/7. Нашата ретро музика е одбрана , што значи емитуваме исклучиво хит музика.

Зошто е нашето радио најдобро

Бидејки емитуваме музика која ги задоволува сите критериуми на нашите слушатели, одбрана музика, обрани хитови од 80',90' итн.

Одлична музика

Слушајте ги најголемите светски и домашни евергрини само на нашето радио...

Достапни насекаде

Нашето радио можете да го слушате насекаде низ светот, на секое место на кое има интернет конекција...

Достапни и на Андроид платформата

Нашето радио можете да го слушате на вашиот паметен телефон, таблет, андроид телевизор...

Нашиот тим

Нашиот тим е состав на од високо професионални луѓе кои одлично ја познаваат ретро музиката, со што се овозможува на слушателот врвно уживање во изборот на музика на нашето радио.
Desmond Purpleson

Desmond Purpleson

CEO

Locavore pinterest chambray affogato art party, forage coloring book typewriter. Bitters cold selfies, retro celiac sartorial mustache.

Desmond Eagle

Desmond Eagle

Graphic Designer

Pok pok direct trade godard street art, poutine fam typewriter food truck narwhal kombucha wolf cardigan butcher whatever pickled you.

Parsley Pepperspray

Parsley Pepperspray

Marketing Specialist

Craft beer salvia celiac mlkshk. Pinterest celiac tumblr, portland salvia skateboard cliche thundercats. Tattooed chia austin hell.

Ruby Von Rails

Ruby Von Rails

Lead Developer

Small batch vexillologist 90's blue bottle stumptown bespoke. Pok pok tilde fixie chartreuse, VHS gluten-free selfies wolf hot.

Контакт

Стапете во контакт

Локација

Скопје, Македонија

Контакт телефон

Горан Гелевски 
+38979212529 ( вибер, смс )

Контакт